- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igen, éppen azon vagyok. a presto alapértelmezetten ott figyel, a fastestmirror-t majd megnézem, mert most néha azért belassul. inkább amúgy szerintem azért lassú érzésre, mert mindig betölti az összes repó adatait minden parancs előtt (ami például egy sima remove esetén felesleges, ráadásul ha éppen offline a gép, akkor itt el is hal). ha nem frissíést keresek, vagy valamilyen csomagot a search segítségével, akkor szerintem felesleges frissígetni mindig. mondjuk fel akarom tenni az easytag-et, akkor úgyis kidobja a kérést a repó felé, és megkapja a legfrissebb verzió rpm-jét, a függőségekkel együtt, nem érdekel engem olyankor, hogy az rpmfusion másik 17 ezer csomagja éppen hogy érzi magát

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Asus Vivobook S16 S3607QA-PL018W
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest