Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hát nem sok időm volt tesztelni, és csak a live-ot próbáltam ki.
Változás látszólag semmi. Desktop feature nem is nagyon van a listán, minden újabb, empathy-ban megy a metacontact kezelés, de szerintem elég bénán sikerült (ez mondjuk fedora független)
A riportolt suspend/resume bugom F12 óta nincs javítva, de még válaszra sem méltatták. Ok hogy acer laptop specifikus, de még a workaroundot is beleírtam a bugreportba, mégis ugyanolyan szar.
Új a wallpaper, kb ennyit láttam belőle. A liveUSB-s bugot, miszerint egyszercsak a persistent home valamilyen hibájából elhagyja a user configot, session-t, ez ugyanúgy él, úgyhogy kb 20 perc után reboot volt.
Sok újdonság nincs benne, ami szemmel is látható lenne, ment is a rinyálás blogokon ha jól láttam.
Viszont ha olyan stabil mint a 13, akkor alapvetően ez egy jó rendszer lesz, frissebb szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest