Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Yettel topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hogy érted hogy nem jött be? Nekem semmi problémám nem volt vele, de lehet csak szerencsés vagyok, viszont nem találtam olyan extra vinnyogást sehol, csak a szokásos mp3, flash pugin amd64-en, meg ilyeneket, de az smafu :-) Egyébként én pénteken toltam fel rawhide-ra, most frissülök épp 10-essé, és ami eddigi tapasztalatom, a plymouth jól néz ki, de mivel nincs kernel modesettingem, ezért kicsit lassúnak tűnik, és ugye a villogás is megmarad emiatt (akinek intel drivere van és frissít, az beleszaladhatott egy nem induló x-be, de mostmár megy)... egy apró szemetelés maradt a rendszeren, a newkey-es repok filejait megtartotta, és az ugye már nem valid, ha a basearch 10-es, de ez könnyen javítható... emellett: végre működik a suspendem, és a hibernate-em rendesen. kicsit gyorsabbnak tűnik minden a gépem, és a sectool-guival tök jót játszottam tegnap :-) stabilitási problémám azt hiszem 7 óta nem volt, most sem nagyon, kivéve az x-es dolgot a rawhide-ra átálláskor
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest