Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
rockopapa
üzenetére
én kb egy éve tűröm az ilyen okos tanácsokat mint amit a barátod adott... nekem a wlan kártyámhoz nem volt jó driver, és ezren mondták hogy mert az ubuntu, meg debian... bazz, ha nincs jó driver, akkor nincs jó driver, lehet az debian, suse, fedora, driver nélkül nem megy (vagyis kernelmodul nélkül) ... és ugyebár amíg az ember mondjuk a wines szoftvertelepítést szokta meg, addig az apt sem lesz egyszerűbb mint a yum... szóval akkor válts debianra ha annak bármilyen előnye van számodra :-) mondjuk egy tonna debianos haver, vagy csak egy tonna debianos akinek unod a felsőbbrendűségi dumáját, vagy jobban tettszik a háttérkép ami alapból benne van :-) szerintem, és hangsúlyozom, szerintem, pozitív irányba választottál be a fedorával, már pont elég felhasználóbarát, hogy némi olvasással minden probléma megoldható legyen, más disztribnél más problémákkal küszködnél, de ez ilyen, ha a hardver választás előtt szempont lett volna a linux, most semmi bajod nem lenne
az ati kártya miatt meg, szerintem kockáztass és húzd fel a nyolcat csütörtökön, vagy akár most, és vadászd livnából a legfrisebb ati drivert, addig meg nyomasd a sima radeon-nal vagy vesa-val
ha már megszoktad a rendszert és tettszik, akkor ráérsz szerintem a compizzal játszani, azon kívül nem tudom mire jó a 3d gyorsítás linuxon, mert nem játszok, csak ttd-t :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest