Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
rockopapa
üzenetére
én kb egy éve tűröm az ilyen okos tanácsokat mint amit a barátod adott... nekem a wlan kártyámhoz nem volt jó driver, és ezren mondták hogy mert az ubuntu, meg debian... bazz, ha nincs jó driver, akkor nincs jó driver, lehet az debian, suse, fedora, driver nélkül nem megy (vagyis kernelmodul nélkül) ... és ugyebár amíg az ember mondjuk a wines szoftvertelepítést szokta meg, addig az apt sem lesz egyszerűbb mint a yum... szóval akkor válts debianra ha annak bármilyen előnye van számodra :-) mondjuk egy tonna debianos haver, vagy csak egy tonna debianos akinek unod a felsőbbrendűségi dumáját, vagy jobban tettszik a háttérkép ami alapból benne van :-) szerintem, és hangsúlyozom, szerintem, pozitív irányba választottál be a fedorával, már pont elég felhasználóbarát, hogy némi olvasással minden probléma megoldható legyen, más disztribnél más problémákkal küszködnél, de ez ilyen, ha a hardver választás előtt szempont lett volna a linux, most semmi bajod nem lenne
az ati kártya miatt meg, szerintem kockáztass és húzd fel a nyolcat csütörtökön, vagy akár most, és vadászd livnából a legfrisebb ati drivert, addig meg nyomasd a sima radeon-nal vagy vesa-val
ha már megszoktad a rendszert és tettszik, akkor ráérsz szerintem a compizzal játszani, azon kívül nem tudom mire jó a 3d gyorsítás linuxon, mert nem játszok, csak ttd-t :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Léghűtés topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi