- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Működik a dolog, bár ennek ellenőrzéséhez le kellett töltenem a radeontop nevű kis progit. Ez csak annyit csinál, hogy megmutatja a kártya részegységeinek terhelését. És ott csodásan látni még azt is, amikor visszavált a kártya energiatakarékos üzembe. A trükk az, hogy az indító ikonon jobb gombot kell nyomni és akkor megjelenik a menüben az a pont, hogy indítás a dedikált videokártyával. A chrome-t elindítottam simán(HD4000) és így is, és a progi a HD-nél nem jelezett terhelést, a dedikáltnál meg ugráltak az értékek bármelyik youtube videónál, mint a parancsolat. Kipróbáltam a teszt progit is, és bár nem lehetett kiválasztani az amd kártyát a tesztnél, de amikor dedikálttal futtattam elkezdtek ugrálni az értékek. Persze diavetítés volt, de nem is az volt a cél. Úgyhogy jól működik a gyorsítás, csak úgy kell indítani.
Elégedett vagyok a Workstation-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest