- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello mindenki. Elég sokáig nem foglalkoztam a VM-el, de annak akit érdekel, az ÁNYK a legegyszerűbb módon úgy telepíthető fel, hogy a szoftverboltból az OpenJDK-t telepíteni kell. Ez hajlandó megnyitni a NAV oldalán alapértelmezetten felkínált .jnlp fájlt, és innentől már sima ügy, mintha windows lenne a történet. Apró siker, de nekem nagy előrelépés a bankolós, ÁNYK-s hordozható VM felé.
Továbbra is meggyőző számomra a rendszer, tetszik a tisztasága, egyszerűsége a felületnek. Tudom, a többi Gnome is ilyen, de ez valahogy más.
Ahogy fentebb írtam, a családi bankolást is Fedorán keresztül szeretném művelni. Emiatt, meg a munkám miatt is kicsit IT paranoiás vagyok, szeretem magam biztonságban érezni. Véleményetek szerint szükséges valamilyen antivirus? Szerintem valami kellene, de nyilván Ti sokkal tapasztaltabbak vagytok e téren. Ha igen, mi lenne a megfelelő? Válaszotokat köszönöm
Üdv,
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest