Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ez csak a felhasználó létrehozásának elhagyására magyarázat. Viszont nem rémlik hogy a GNOME-os "első képernyő" lehetőséget adott volna a gép elnevezésére. Ami még csak hagyján, de ez nem magyarázat arra, hogy KDE alatt miért van engedélyezve a root, és a felhasználó miért nem lesz tagja a wheel csoportnak. Azért ez elég nagy difi. Attól függően milyen ablakkezelőt választasz más gyökerei lesznek? Nonszensz.
Szerintem ez a 28 túl hamar jelent meg, vagy túl keveset tesztelték, vagy nem értem a koncepciót. A fentin kívül, mindjárt az elején, a nyelv választó ablaknál rányomok a "következő" gombra, és több mint 40 másodpercen át látszólag nem történik semmi!
KDE alatt fedora_gépneve lesz az LVM neve, GNOME alatt meg fedora_localhost-live, mivel kivették a hostname állítási lehetőséget. Oké, csak optikai tuning, de akkor is.
Se KDE, se GNOME alatt nem tudok videókat lejátszani a böngészőben (pl. Apple.com), pedig feltettem az rpmfusion-ból a libav-t. 27-nél ez elég volt, hogy a videók beröffenjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i3-6G I 4GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest