Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Aztán lehet az új kernel nem 100-as, nem tudom. Az első próbálkozásom visszatérni a régi kernel+fglrx -hez azért nem sikerült, mert nem a hozzávaló xorg-x11-drv-t raktam fel, azért nem volt jó.
A software update-val vagy yummal meg hiába mutattam neki az előzőre, piszmogott kicsit függőségeken és egyre csak az új kernelt meg fglrx -et kínálta nekem, pedig akkor már az előző kernellel voltam. Az rpm parancs meg megoldotta, igaz kis rábeszélés után, --noodeps, vagy --force -Uvh -val. De most végre megy hogy az előző helyre került normálisan. Bocs hogy így nyújtottam a rétestésztát.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A software update-val vagy yummal meg hiába mutattam neki az előzőre, piszmogott kicsit függőségeken és egyre csak az új kernelt meg fglrx -et kínálta nekem, pedig akkor már az előző kernellel voltam. Az rpm parancs meg megoldotta, igaz kis rábeszélés után, --noodeps, vagy --force -Uvh -val. De most végre megy hogy az előző helyre került normálisan. Bocs hogy így nyújtottam a rétestésztát.