Hirdetés
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Íme az új Android Auto!
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
Én letöltöttem már jó sok modot ami nekem tetszik és ezidáig hibátlanul működnek.
Persze sokminden hiűnyzik még amit régebben használtam, de azért nem vagyok annyira elkeseredve.
Az tény hogy a munkás össze vissza kocsikázik,
Viszont ez a tereprendező sem az igazi mert nem veszi figyelembe a partokat. És nem tudok vele ferde domborzatot csinálni. Ha egy domboldalon használom akkor mögötte szakadék lessz.Viszont rengeteg föld hibás, vannak olyan földek ahol búza után vetettem kukoricát és a tábla több pontja foltos maradt, Vagy a burgonyaföld ami szintén több pályán használhatatlan.
Én most úgy csinálom hogy megveszem a földet, ültetek rajta mindent majd eladom, így tudom tesztelni hogy melyiken mit érdemes hibamentesen ültetni és aratni.
Viszont az állat tartás az tetszik. Mindegyikból van egy kis telep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Napelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-book olvasók
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest