- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
Én letöltöttem már jó sok modot ami nekem tetszik és ezidáig hibátlanul működnek.
Persze sokminden hiűnyzik még amit régebben használtam, de azért nem vagyok annyira elkeseredve.
Az tény hogy a munkás össze vissza kocsikázik,
Viszont ez a tereprendező sem az igazi mert nem veszi figyelembe a partokat. És nem tudok vele ferde domborzatot csinálni. Ha egy domboldalon használom akkor mögötte szakadék lessz.Viszont rengeteg föld hibás, vannak olyan földek ahol búza után vetettem kukoricát és a tábla több pontja foltos maradt, Vagy a burgonyaföld ami szintén több pályán használhatatlan.
Én most úgy csinálom hogy megveszem a földet, ültetek rajta mindent majd eladom, így tudom tesztelni hogy melyiken mit érdemes hibamentesen ültetni és aratni.
Viszont az állat tartás az tetszik. Mindegyikból van egy kis telep.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest