Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Én nem piszkáltam az eredeti mapot ezért töltöttem le a NorgeCrestValley17. Nem jön létre az xml fájl csak az i3d és a i3dshapes fájl jön létre,a szerkesztendő mapodat megnéztem abban bent van a trainsystem 01 xml gyárilag de nem értem,hogy mért mert vonat nincs a térképen ezt töröld ki azért irtam ezt a NorgeCrestValley17 térképet mert itt már le van egyszerűsitve a train mappa a gyári ami a data/vehicles/train helyen található az tele van i3d fájlokkal amire nincs is szükség.Mert ha onnéd importálod be a vonatot ugyan látszik majd a mapodon de csak diszként mert menni nem lehet vele mert innéd is csak az xml fájlok kellenek ezért mondtam nem lesz egyszerű.Szóval ha rám hallgatsz akkor letöltöd a fent emlitett mapot majd exportálod a trainSystem fájlt mondjuk mindjárt exportálhatod is a szerkesztendő mapodba a maps mappában csinálsz neki egy mapát pl trainSystem ide mentés majd szintén a maps mappába a fent emlitett mapból átmásolod a train mapát majd szintén a fent emlitett mapból átmásolod a maps mappába a map01_trainSystem01 és a map01_trainSystem02 xml.filet majd megnyitod giantsal a szerkesztendő mapodat és beimportálod a TrainSystem mapádban található i3dfájlt a giantsban megnyitod a window/schenegraph itt megkeresed a trainsystem-et ezen belűl a trainsystem01 és ott lesz a track01 erre katt még ezen kívűl megnyitod a windowban az attributes-t itt lesz olyan hogy Visiblity ide kell a négyzetbe egy pipa csak igy lesz látható track01 ezen a track01-en lesz egy S és E betű innéd indul a vonatod ha az E és S betüd összevn kötve akkor azt az o mint olga gomb megnyomásával tudod oldani mozgatni úgy tudod a track01 -et hogy rá katt és a megjelenő piros zöld kék nyilakkal mozgatod a nyilak körűl vannak radiusok ezekhez ne nyulj mert ha ezt elmozgatod a vonatod alatt keresztben lesznek a kerekek szóval katt track01 nyíl odaviszed azS E ahonnéd szeretnéd hogy induljon a vonat majd katt az E-re utánna delete abillentyüzeten igy törlöd a már meglévő irányvonal pontokat igy a végén csak az E S marad katt az E vagy S kiinduló pontra majd billentyüzet Insert ha végeztél a szerkesztéssel mikor összeér az E S akkor az o gomb megnyomásával zárod a kört ne felejcsd el a Visiblity-ből a pipát kivenni remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest