Hirdetés
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibal82
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia!
7.0.5-öm van.
Hogy érted, hogy a scale-t soha nem kell használni? akkor mit, hogy?
Szeretném, ha nem lenne nagyobb a játékban egy személyautó, mint egy kamion.
A log.txt-ben nagyon sok hibám ilyesmi:
Warning: Missing l10n for button burtat in FS17_Autosan_D47
azt tudom, hogy ez az IC billentyűbeviteli micsodája, de szerintem itt is megzavarják egymást a modok, ahogy a brand képeknél pl. Beraktam egy Lada Oka típusú kocsit, kiírta a HUD-on, hogy milyen gomb mire jó, majd ahogy tettem be más modokat is (nem tudom, hogy, de ugye nem egyesével), már missing nem tudommit ír a HUD-on is... ilyet hogy lehet kiküszöbölni? Ezeket az l10n-eket hogy tudom orvosolni?Persze előbb a méretezésre szeretnék rájönni... ha újra a Nivát említem, a GE-ben láthatóan 4 méter fölötti volt a mérete, de egy Niva csak 3,7 méter. Én egyszerűen 0.9-szeresére kicsinyítettem scale-lel, és így vizuálisan oké. Csak nem működik, kiakad a játék. pedig indul a motor (egyszer), bekapcsolható a lámpa (igaz, az index nem)... nem tudom, hol induljak neki. Annyi paraméter és funkció van ezek körül, hogy nagyon zöldfülűnek érzem magam, még egy nyamvadt tükröt sem tudok összehozni, sem koszolódást, sem ajtónyílást, de legalább már eljutottam oda, hogy a DDS-eket tudom kezelni, átrajzolni, alfa-értékeket is figyelni, de még ebben is mindig találok valami újat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest