- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Netfone
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9 #3549 üzenetére
Hali.
nah, az Árnyékolásos szkinekkel van bajom csak. :S
-
tgumis
tag
válasz
toldi.makos9 #3549 üzenetére
Hali sztem sokkal egyszerűbben is àt lehet írni. Én mondjuk photoshopot hasznàlok annak van egy ingyenes nvidiàs kiegèszítője ami segìtségével a ps kezeli a dds kiterjesztést. Azutàn màr gyerekjàték az egégész csak a színcsere eszköz és kb fél perces mutatvàny. Szivesen megcsinàlom keress privàtban ha érdekel.
Gyàri gépek àtírása ügyében èn is érdeklődnèk nekem még azt sem engedi sosem, hogy màs néven mentsem az eredeti modokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged