- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Összességében? Nem tetszett. Volt benne pár ötletes dolog, de rengeteg dolgot (pl. hogy csak egyet mondjak... ÖSSZES KARAKTER ANIMÁCIÓ) viszont az előző részből ültettek át pofátlanul és teljes játékként eladják.
Bocsánat ha ehhez nem tapsolok...Bár lehet trollkodik, de abban igaza van Feri1977-nek, hogy nincs rendes quest log / mission log.. mondjuk faék egyszerűségű a játék, de aki nem játszott az előző részekkel annak nem lett elmagyarázva mire valóak pl. a növények (nincs tutorial) se. Persze ez nem tűnik fel nektek, (nekem se tűnt fel) hiszen a korábbi részekkel is játszottatok.
Azt meg már tényleg nem értem, miért kell még mindig egy 2016-os játékba a retkes outpostokat belerakni, már előző részben is csak púp volt az ember hátán.
Ugyan előző kommentemben elírtam a számozást (nem 3, hanem FC 4. részére gondoltam) de továbbra is tartom, hogy az egész játék egy hosszú "shangri la" küldetés néhány ősemberes átvezető videóval. Az egyik "álom" (mikor Batteri félelmét ismerjük meg) kb. egy az egybe egy shangri la küldetés a robban nyílvesszőkkel, stb.
Nem mondom, hogy rossz játék lenne, meg persze poén szelídíteni az állatokat, majd órákig simogatni őket meg lovagolni rajtuk, de tartalmilag eléggé hiányos a játék. Azért lássuk be, még simán elfért volna még legalább 1 ellenséges törzs és többféle mellékküldetés, még több villagers-mission, stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB - Menta - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Nintendo Switch Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsánat ha ehhez nem tapsolok...