- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Lehet, hogy igazad van, én a következőek alapján mondtam, és ezek nekem mind megvoltak:
The Hurk Deluxe Pack contains:
5 Missions:
- Hurk's Redemption: Save Hurk from imprisonment in 3 action-packed
single-player missions- Blood Ruby Mission: Pagan Min's forces have discovered a rare
gemstone, the Blood Ruby. Head for the mine and recover the stone.- Yak Farm Mission: Save a Yak farm from a raid by Pagan Min's forces
5 Weapons:
- Harpoon Gun "The Impaler"
- Arena Machete
- Driller PKM Gun
- Sandman 1911 Pistol
- Elephant Double-Barrel Rifle
Ha mégis van valami más, az nem tudom mi, nem tudom legálisan megnézni. És kicsit meg is sértődtem most, valószínű nem fogom még egyszer megvenni.
Szerintem a "nagyoknak" kellett volna vállalni a felelősséget, és megtéríteni a kárt ami létrejött, mert őszintén szólva Nekik ez nem olyan nagy pénz. Ehelyett a végén mindenki jól jár, csak az nem, aki nem akarta le varezolni, és jóhiszeműen megvette a balkáni fizetéséből. Illetve az sem esik jól, hogy napok óta még csak válaszra sem méltatnak.
Aztán meg csodálkoznak, ha valaki letölti a játékot és nem fizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest