- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Mozso26
üzenetére
Üdv!
Multiban a szerverek két részre vannak osztva rangsorolt ill. játékos meccsek.
Én a rangsoroltba szoktam játszani, ott ált. 10-15 szervert mutat nekem a kereső, de ez ezért van mert ezekre csak mapváltáskor lehet csatlakozni.
Másik csoportban van magyar szerver is, valamint ott menet közben is be lehet lépni és a szerverek száma is több.
Viszont itt ha kilépsz elveszik az elért rang és az unlockolt fegyverek is.
(Igaz itt jóval kevesebb xp kell a szintlépéshez.)Az alap fegyverek nagyon gyengék, de pár kör lejátszása után már eléred a 3. szintet, ekkor már faxa fegyvereket lehet feloldani. Minden szintlépéskor 1 gyémántot kapsz, ezekért meg új fegyvert.
Párszor előfordult hogy levágott szeró, mert megszakadt a kapcsolat ubi-val, ill. hogy nem engedett bejelentkezni online profilba. Azt nem tom hogy a hiba az én netemben vagy központilag volt, de 5percel később már ment minden.
Összességében a multi része kegyetlen jó lett, ellentétben az egyjátékos résszel, ami számomra elég monoton, ott 12% nál vagyok épp.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest