- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
"Nem is az SB a baj, hanem amit írtam is, hogyha ott járt egy magas player ahol én vagyok ott nagyon erős az ellen."
Nem a mobok szintje a lényeg, hanem, hogy milyen gyorsan tudod őket megölni

Mondok egy példát:
62-es Ghoul/Scorched nekem már 30-ason is 3 lövés volt, amíg a 40-es szupermutáns 2 tár.
Eltérőek a HP-k sebzéstűrés, intelligencia. (Pl egy szupermuti hajlamos hívni a haverjait, és hamar kellemetlen lehet a szitu.)"Még a karakterem úgy néz ki mint valami roncstelepről szökött csöves.
"
Aham, na egy darabig úgy is fogsz. Ha nagyon zavar elrejthető outfit-tel. (Shop)"Jelenleg épp egy Combat Rifle-t használok mert ahhoz volt a legtöbb lőszerem."
A moddolás a lényeg, nagyon fel lehet turbózni a fegyvereket. A Gunsmith perk a tartósság miatt amúgy is hasznos."Esetleg nincs valami leirás, hogy mi micsoda, mi mire jó/való?"
Hát ezt szűkítsd kicsit, mert így semmitmondó. Általános leírás-t én nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2027.10.02-ig garis Telekom számlás karcmentes üvegfóliás +tok dobozos!
- XBox Series X 1TB + gyári kontroller, karcmentes újszerű, hibátlan, tiszta állapotban!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Ps5 Slim digital hibátlan full dobozos!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"