- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Köszi.
Azért is vagyok a kiszáradt tóba mert körülöttem van minden és nem elszállt szintüek. Az a legnagyobb baj, hogy nem tudom mit miért érdemes hentelni és mi mit dobhat vagy épp mi mire való. 10 éve volt, hogy utoljára Falloutoztam.
Nem is az SB a baj, hanem amit írtam is, hogyha ott járt egy magas player ahol én vagyok ott nagyon erős az ellen.
Még a karakterem úgy néz ki mint valami roncstelepről szökött csöves.
Mondjuk van már 1 valamire való PA-m (Most kaptam egy küldetésben) lvl30 T-51es cuccokkal. Jelenleg épp egy Combat Rifle-t használok mert ahhoz volt a legtöbb lőszerem. Mert lead-et sem ad annyit a játék mint amennyi nekem elég lenne. Jobban szeretek lövöldözni így nálam nem járható út a melee.
Majd este megnézem amiket írtál. Köszi.Esetleg nincs valami leirás, hogy mi micsoda, mi mire jó/való? Nem gond az angol de ha magyar lenne az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk van már 1 valamire való PA-m (Most kaptam egy küldetésben) lvl30 T-51es cuccokkal. Jelenleg épp egy Combat Rifle-t használok mert ahhoz volt a legtöbb lőszerem. Mert lead-et sem ad annyit a játék mint amennyi nekem elég lenne. Jobban szeretek lövöldözni így nálam nem járható út a melee.