- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Ricoh-tuninggal és 200 MP-es párossal jöhet a Realme GT9 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Eddigi tapasztalatok.
A megnyírbált TSE még így is nagyon jó, bár elég pontatlan és most már számít, hogy a töltények is találjanak, ne csak a robbanások. Mintha gyorsabban is csökkenne a fegyver kondíciója, lehet a kilőtt lövedékek duplán roncsolják a fegyvert.
Közelre, nagy célpontra, háromnál több ellenségre tökéletes a TSE .50cal, de nagy átlagban a BE .50cal-t használom, ugyanis jóval pontosabb, annyi hogy az életmet a felére csökkentettem, tehát a másik fele sugárzás.
Ezt a nagy nertfelést amúgy jól ellensúlyozhatták volna, ha kevesebb material, ammot craftolni, úgyláttam sok embernek ez a legnagyobb baja sokat kell farmolni alapanyagért. Ha csak fele annyiba kerülne egy egy adott lőszerfajta, szerintem mindjárt nem lenne baj, hogy kevesebbet sebeznek a fegyverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2027.10.02-ig garis Telekom számlás karcmentes üvegfóliás +tok dobozos!
- Sony Ps Vr2, újszerű, dobozában
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest