Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
"rengeteg videót meg streamet néztem már" Elvileg ezért 100 óra játékidő a kevésbé alapos játékosoknak is meglesz, de ha jól sikerült az jó hír. Engem nem zavar ha előbb játszanak vele, hátrányom biztos nem származik belőle. Iyenkor az szevedi el a legnagyobb hátrányt aki enged a csábításnak, mint te
, én a hivatalos videokat is módjával nézem, szeretem az újdonság erejét, ajánlom kipróbálásra. Mozifilmeknél is csak az első trailerig szoktam jutni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Építő/felújító topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- VoIP telefonálás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, én a hivatalos videokat is módjával nézem, szeretem az újdonság erejét, ajánlom kipróbálásra. Mozifilmeknél is csak az első trailerig szoktam jutni.