Új hozzászólás Aktív témák

• melega
    őstag

Ez érvényes mirekulit királynőkre, és nehéz ellenfelekre akkor jelentősen megkönnyíti a végigjátszást+ a dlck végigjátszását mikor az összes rákot a mirekulit királynő ellen hangolja, vagy az összes kicsit a főellenfél ellen, vagy fordítva.

Sose próbáltam végig magamtól toltam végig a játékot, ja és a testvériség ellen az alapjáték nagyon nehéz volt mikor a vasút és az Intézet oldalán kellett ellenük fordulni. A vasút oldalán volt a legnehezebb, nem elég hogy az intézetet elárultam, még a testvériség is bekavart.

A szinthek ellen is mikor a testvériség oldalán toltam, megszerezni a berillium agirátort szerencsére a puskáim olyan fejlettek voltak hogy egy vasúti szeg elég volt beléjük vagy 3 lőszer rohampuskából.

Most fogom tolni másodjára a Nuke world dlct, utána a Far Harbor dlct. A karizma 10-es szintű így megpróbálom az embereket, a szintheket, és az atom gyermekeit egymással kibékíteni, ne kelljen megint megölni az atom gyermekeit, és felrobbantani a tengeralattjárójukat.

Új hozzászólás Aktív témák