Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
A legfőbb gond a játékkal szerintem a címe, nem Fallout4-nek kellett volna nevezni, hanem valami új franchise-t indítani, Settlement builder vagy mittomén. Nyilván egy Fallout játékkal szemben támasztott elvárásoknak nem felel meg, mert komoly történetet, sztorikat, szeretnénk azt, hogy dönthessünk különféle szitukban. stb. Ahogy az az eddigi részeknél volt.
Azért a Bethesdát valamilyen szinten megilleti a tisztelet, hogy próbáltak változtatni, újítani, ez mindenképpen értékelendő szerintem. Az már más kérdés, hogy ez az új irány tetszik-e nekünk személy szerint vagy sem.
A játék viszont egy 3D-s fps városépítős játék lett, ami a minecraft szebb grafikával. Ebből a szempontból unikum a játék, most így hirtelen nem emlékszem ilyen játékra a Minecrafton kívül. Persze a végrehajtás nem tökéletes, vannak hibák, tévedések. Összességében, a hibáival együtt nekem nagyon tetszik a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest