Hirdetés
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
,,amúgy sem tetszett, nehézkes benne a mozgás" Egészen addig amig rá nem teszel egy jet packet, és ha zavar a gyalogos sebességed, akkor tuningolod a lábait
Életem legjobb befektetése volt a jatpack, nem csak jó móka, hanem komoly taktikai előnyhöz is juttat, főleg explosive vent láb fejlesztéssel, amitől ha kicsit magasról zuhanok a Power Armorban a földre akkor körülöttem robbanás lesz, mint ha egy rakéta csapódott volna be 
Teljesen ki van fejlesztve egy X-01 meg egy T60 is, de én se használom amugy mindig, mert most sunnyogós karaktert viszek és ahhoz nem passzol. De nemsokára előkerül majd a fat man, a rakétavető a gatling laser meg a minigun a kis fegyverszekrényemből, ahhoz fog párosulni a Power Armor is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy Science ágon nuclear physicist perk kimaxolva megduplázza a fusion core-ok üzemidejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Lightyear - befektetési app
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Életem legjobb befektetése volt a jatpack, nem csak jó móka, hanem komoly taktikai előnyhöz is juttat, főleg explosive vent láb fejlesztéssel, amitől ha kicsit magasról zuhanok a Power Armorban a földre akkor körülöttem robbanás lesz, mint ha egy rakéta csapódott volna be 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)