Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Nem is venném magamra, mert én megértem. Épp most néztem meg a TWD-t angolul, nem estem kétségbe. Én csak arra gondoltam, életben kellene tartani a Fallout játékok megjelenését magyar nyelven. Biztos van, aki foglalkozik ilyesmivel, akiket fel lehet fogadni. De csak hangosan gondolkodom. A hobbifordításoknak végük van, mint a botnak. Mostanában jött ki a DXHR amatőr magyar fordítása, ami remek, de hány év telt el a megjelenés óta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- FIFA 16 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest