Új hozzászólás Aktív témák
-
bata88
csendes tag
Nem találtam azóta sem megoldást a problémámra, new vegas és szanaszét csúszik a hang... Tippek? *
*moderálva - a warez tiltott a fórumon! Ilyenformán senkit sem érdekel, honnan szerezted be!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
bata88
csendes tag
Szemétvetővel mit tudok kilőni? mindenfajta konzervdobozt meg kanalat meg ilyeneket?
-
bata88
csendes tag
Bocs az offért:
Van e teljesítményben érezhető különbség egy videokártya (konkrétan asus ah3450 512mb) WHQL-es és nem WHQL-es drivere közt?
Előre is köszi -
bata88
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #4149 üzenetére
Én is azt vettem észre hogy pontosabb
Nem beszélve arról mennyivel látványosabb is
Köszi az infót Srácok
-
bata88
csendes tag
Nem állítgattam semmit, azokon a beállításokon játszok amiket beállított... Medium. Visszavettem a textúrát Large-ról Small-ra... sok változást nem vettem észre
Akkor azt mondod ez ennyit tud. Így már bele tudok nyugodni
Az befolyásol valamit hogy törtjátékról beszélünk? Tudom, tilos a warez de hallottam olyanról akinek szaggatott, megvette eredetiben és semmi gondja nem volt
F1, F2, FT, megvan eredetiben, olcsó volt, nagyon
Ezt meg nem szívesen venném meg ha nincs változás
Még egy kérdés: legelején a menedékben akit értem, leöltem(leszámítva Amatát) Befolyásolja ez a játékmenetet valamilyen irányban?
-
bata88
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot. problémám a következő: alapvetően mediumra állítja a grafikát, szaggat, nem élvezhetetlen de akkor is. Configom: Asus p5s800-vm lap, Intel Celeron D 3.06 GHz proci, 2 GB DDR ram, Western Digital 500GB SATA HDD Asus AH3450 512 Mb-os VGA. Minden driver friss. Normális ez?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest