- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
elvileg a STEAM mappa, ahol a játék van és a mod-ok mappája is a D: meghajtón van, de megnézem. és utána nézek ennek a plugins.txt file-nak is, hogy hol van és mit tartalmaz. köszi az infókat!
van esetleg külön topic a modolásról? vagy a mod managerek működéséről? ha nincs, akkor tudsz esetleg magyar nyelvű forrásokat linkelni, amikből tájékozódhatok? -
csabsz13
aktív tag
amikor STEAM-ből indítom és megnézem a datafiles listát, nincs ott sem a HUN, sem a többi
akkor mit rontok el?
és ha elindítom, akkor nem a magyar szöveges jön be, plusz a mod-olt mentést sem tölti be, azt írja ki, hogy nem találja meg az adatfile-t hozzá (vagy hogy valamelyik hiányzik).
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Redcaster #5511 üzenetére
én is rámentem a GOTY változatra STEAM-en, kicsit rámoddoltam (magyar szöveg, fellout, NMC textures, meg még talán 2 másik kisebb).
eddig (a játék elején vagyok, Megatonban teszek-veszek - kb. 3 óra gameplay) 2szer fagyott - de akkor egymás után - aztán megint semmi. mikor bementem az atomtemplomba, lefagyott. aztán az újratöltés után sietve kijöttem, megint lefagyott.
OS: win7-64bit-homeés ha már itt vagyok, kérdés: nexus mod managert használok. ugye onnan kell indítanom a játékot, hogy betöltse a modokat. de úgy látom, hogy ilyenkor nem mindig növekszik a játékidő a STEAM-en. viszont biztos, hogy volt olyan eset, amikor mérte - vagy rosszul látom?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest