Új hozzászólás Aktív témák
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #1876 üzenetére
Jajaja, elég jól osztja az észt a ghoul...
Nekem egyébként semmi bajom velük, bár irtóra undorítóan néznek ki (iszonyat jól meg vannak csinálv a gémben).
Tényleg, ha jól szétlövik szegényt, akkor gyógyítja magát? Vagy hogy is van ez? Mert adtam neki 2 injekciót, de még semmit sem használt fel, pedig legutóbb egy supermutatnt kiosztotta...
Milyen ellenség lesz majd, aki megizzaszt? Engem az "Izzó" nevű fénylő ghoul szokott megszorongatni... Az angol nevét nemtom, a magyar verzióval jáccom...
-
19_OsY_81
aktív tag
Az normális, hogy nem rég jutottam el Rivet városában (most megyek a levéltárba elhozni a nyilatkozatot) és már a 12-13. szinten vok. Normáls fokozaton játszom, de úgy hullanak a super mutatntok, ahogy nem szégyelnek...
Iszonyat erős karim lett... Ez mindenkinél így van? Nemtom, de tényleg túl erősnek érzem magam... ilyen sem volt még...
BTW: szerezte magamnak egy Ghoul segítőt 2000 kupakért... Elég erős ő is, bár ő nemrég "lett meg"..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest