- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
guest
veterán
Háááát nem tom,de nékem a nem legfrissebb ( 2.61 ) Winamp nagyon nyugisan teker XP alatt is és nem fagy.A fene tudja.Pedig a gépem sem a legújabb.( Asus K7V-T,Athlon 1000,Sb Live,512 Mb ram ).Esetleg prószáld ki ezt a verziót.
-
guest
veterán
Én most már 4 hónapja használom az XP-t, MINDEN PROBLÉMA NÉLKÜL. Beleértve az CD írást, Winampot, egyebeket. Igaz, hogy néhány régebbi játéknál be kellett állítani a Win98/ME kompatibilis módot, mert néha egyszerűen kiléptek magukból, de ez minden. Ráadásul zenét is szerkesztek vele, meglehetősen kusza VST plugin rendszer van fent, ja és programozok Win API-t C++-ban és egyebek. MINDEN PROBLÉMA NÉLKÜL.
-
guest
veterán
Haha, méghogy stabilabb a w2k ekkora hülyeséget ritkán hallani. Na mindegy. A legegyszerübb ha valami mást használsz winamp helyett ugyanis az XP-t előszeretettel csinálja ki.
-
guest
veterán
Köszi a segítséget! Egyelőre visszatértem a Millenyálumra. Így legalább minden klappol. XP-t, ... hát, ... talán majd eccer.
-
guest
veterán
Köszi az ötletet, de én elvetném a hibásvas elméletet, mivel SEMMI MÁS nem köpköd vissza. Egyébként nekem is megfordult a fejemben, hogy visszaállok egy korábbi Win-re. Bár tetszik az XP és még soha nem láttam Winfost ilyen szaporán indulni, de ez a jelenség marhára bosszant.
JA! Még valami! Néha (pl. Neroval CD vésés után) megszaporodnak a lemezműveleteim. Egyszerűbben: kotor a vinyó mint az őrült. Ezt sem tudom mire vélni. Nehommá ne elégedjen meg az XP 256MB RAM-al! A vinyóm egy IBM 30GB 7200rpm okosság, a C:-n több mint 1GB szabad hely van. -
guest
veterán
XP HÍVŐK SEGÍTSETEK!
Pár hete tettem fel a WinXP-t. Nagyon tetszik, azonban ma tapasztaltam egy (erősen idegesítő) érdekességet. Amikor zenét játszok le a WinAmp-al (legyen akár MP3 akár WAV) és "beletekerek" 3-ból 2 esetben befagy! Látszólag csak a WinAmp száll el: mozog az egér, más futó programra át tudok lépni, de SEMMIT nem tudok bezárni, NEM MŰKÖDIK A CTRL+ALT+DEL, 1-2 percig semmit nem tudok csinálni. (hacsak mérgemben nem nyúlok a reset gomb felé) A WinAmp legújabb, 2.78-as verzióját használom. Letöltöttem a 3.0 beta2-t is, a fenti jelenség ennél is tapasztalható. A WinAmp korábbi verzióival Win98 ill. WinME alatt ilyet még soha nem tapasztaltam. Felteszem a kérdést (mint a szőke nő): MOST MI VAN??? Szerintetek MS-éket szidjam, vagy a NullSoft-ot? Egyébként a gépem: EPOX 8K7A+, ATHLON XP 1600+, 256MB DDR, SB Live value, ATI Radeon DDR VIVO, stb... (Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, de az XP-re és a WinAmp ezen verziójára a fenti alaplappal és procival egyidőben álltam át.) Szóval, szerintetek MOST MI VAN?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest