Aktív témák
-
rlazol
veterán
köszönöm tanácsokat. HDD hűtést örülök, hogy Te is így látod, mert ebből volt egy kisebb vitám benn, ház szerverház, remélem nem lesz gond vele. Grafikusra majd vigyázok.
Tudod, közbeszerzés, és ezek as cégek nem arról híresek, hogy olyan sokat törődnének a részletekkel (mivel elég nehéz megkerülni a kijelölt céget, nem érdekük). Ezért kérdeztem meg téged, mostmajd jól rájuk koppintok, ha gonoszságon törik a buksi fejüket... :) -
rlazol
veterán
kedves DcsabaS!
mindenféle pályázati pénzből egy nagyon brutál gépet fog a nyáron beszerezni a tanszék elsősorban oktatási célú digitális videóvágás és szerkesztés céljára. 2 db 3,06-s Xeon P4 proci, SCSI vezérlés, 9900 All in Wonder, nem folytatom. Iszonyúan féltem hűtés szempontjából. Mi lehet az ideális hőmérséklet, milyen hűtőket javasolsz? Szerintem ez már nem is annyira zártan hűtő, sokkal inkább ház kérdése. Szerinted? -
-
-
Il Padrone
senior tag
Koszi a valaszokat,
tudom, konnyu ellenorizni, ha leveszem, de elotte informalodni akartam, van egyaltalan ertelme, mert ha nincs alatta ragacs, es nem kentek ra 6kilo pasztat, akkor ennyit tud a hutom huteni, ami eleg szomoru lenne.
Nem tudja valaki, hogy a spireokat ragaccsal aruljak vagy sem?
Udv -
-
rog
addikt
ez mindkettonkre igaz:
''Nincs itt semmiféle holtpont, csak pontosan kell fogalmazni és érteni a dolgokat''
megprobalom levenni a stilust en is:
1, senki nem irta, hogy valaki azt irta, hogy tonkremegy 70 fokon a proci.
valaki irta, hogy egyes userek azt gondolhatjak, amikor meglatjak ezt a mags homersekletet...
2, ja tudom. olvastam.
3,igen tudom. de a jellemzo hogy ezeknek a felteteleknek csak toredeke teljesul egy atlagos felhasznalonal. plane ha sajat maga rakja ossze a szerkeezetet.
4, senki sem allitotta hogy valaki azt allatitotta hogy varni kell a hidegre..
5,nalam meg altalaban az, hogy valogatott alkatreszekbol, minel olcsobban akartak meguszni. es altalaban a gyartok,es a kereskedok is erre torekedtek. aztan a 80ezerbol osszehordott konfig valahogy nem hozta azt a stabilitast,teljesitmenyt, homersekletet, hangerot. amit xy 250k-s cucca.
6,bizonyam. sot olyan doksim is van ahol az amd meg 100c-rol beszel.
nem tudom miszerint valtogatjak ezeket az ertekeket.
:) -
Gitros
aktív tag
Szerintem a 40-45 fok inkább tartozik egy p3 v. celeron üzemhőmérsékletének, mintinkább egy athlon-énak. Nekem 2.0V-ról megy a gépem rommá húzva...
idle-ben 60 fokos full terhelésnél 66 körül mozog. A másolásnál igazad van: nekem raid-ben van 4 vinyó (párosával) és zabálja a procit :(
De emellett 0-24-ben használom, most is épp másolok rá innen a melóból.
Uff Gitros voltam... -
rog
addikt
es gondolod, hogy a topic-indito is igy hasznalja a gepet?
meselek en is az enyemrol.
ez egy 900mhz tbird. a vilag leglehetetlenebb elrendezesu hazaba szoritva most mar 2 eve.
gyak. non-stop megy (kazaa miatt). emellett estenkent jatekkal, es divx-el van kinozva.
a hazrol annyit, hogy fuggolegesen log a tapegyseg a porci mellett, aminek a ventilatorat felig kitakarja elott ezaltal ugy fel centi res van csak ott probal a huteshoz levegohoz jutni, ugy hogy versenyt sziv a tapegyseg ventijevel is :)
ennek az eredmenye, hogy ugy megszorul a levego, hogy a haz melegen tartja(!) a bogre teat. plusz raadaskent az idekabelek is kellemesen hajlekonyak :)
ja es zorog-csorog is a dog. noname rulz! :)
szal egy raklap szonak 1 a vege. mennek ezek a cuccok 80fokon is a vilag vegeig nem kell aggodni.
en meg ramhibara is gyanakodnek ha resetelnek a jatekok ossze-vissznya.
Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest