- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsfiy2
friss újonc
Sziasztok,
hát, azóta már sok vizet megjártam ezzel kapcsolatban. Rengeteg űrlapot küldtem be, 1-2-re érkezett válasz, kértek 2 videót a fejemről és számsorról, ezeket már napokkal ezelőtt elküldtem, de semmi válasz. Közben beszéltem többször Instagrammon a Meta ügyfélszolgálatával, telefonon is (ez is teljesen nyögvenyelős volt, valami arab csávóval szörnyű akcentussal) de sokszor fel sem fogták, hogy sok lépésen keresztül sem tudok menni, mert tiltva vagyok és mindenhol ezt írja ki. Küldtek jelszó helyreállító linket, elvileg meg is változott a jelszavam szerdán, de nekem az sem működik, sem a kód, sem a link. Próbáltam feltölteni személyazonosító okmányt, az sem megy. Kezdem feladni ezt az egészet, pedig az egész életem rajta van - ismerőseim, munkáim, business oldalaim, sőt, még más cég oldala is, amit miattam vettek el (ez a része milliós veszteség). Utoljára (tegnap) is csak azt tanácsolták még, hogy várjak. Leírták részletesen az okmányfeltöltést, nekem az sem működik. Közben a fiókhoz már a biztonságos email cím van csatolva.
Csináltam egy ideiglenes face-t, hogy elérjenek, de már az előbb letöröltem azt is, mert összekeveredtek az email címek is. Semmit sem tudok csinálni, mert mindenre azt írja, hogy tiltva van. Jó a Meta Verified, csak annyiszor le kell írni újra és újra, mire megértik, hogy már minden lépésen végigmentem és semmi.. már unom ezt. Több űrlapot sem tudok beküldeni amiatt, hogy a tiltott profilhoz az új biztonságos email cím tartozik.
Csak szeretném visszakapni, de már feladtam. Ötlet még valakinek? Még kb. 173 napom lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest