Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Hello,
Masoknak nincs olyan gondja, hogy ertesitest akkor kuld a messenger amikor epp kedve van?
3 eszkozon hasznalom, 1 androidos telo es 2 win 10-es gep(otthoni es ceges), utobbiakon a desktopos appot.
Van, hogy mindharmon egyszerre vagyok bejelentkezve, de ez eddig nem jelentett gondot.Most olyan, mintha akkor nem kuldene foleg, ha az az ember ir, aki utoljara ki volt valasztva a desktopos appon, amikor fokuszban volt az app.
Tehat mondjuk irt Joska, elolvastam a pc-s appon, lerakom talcara a Messengert, Joska megint ir, de se pc-n, se a telon nem jon ertesites.Igazabol nem tudom eldonteni, hogy mar maga a szerver nem kuldi ki vagy mondjuk a desktop app valamiert azt hiszi hogy fokuszban van, ezert olvasottnak jeloli es emiatt mar telora se kuldi az ertesitot.
Mindenesetre nem kellene, hogy szamitson, mert ha pl. facebookon jon valami ertesites, akkor bezzeg az osszes letezo megnyitott facebook tabon fel tudja dobni, nem szamit hogy mar reg megneztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_