Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

arra van valami megoldás, hogy ennél az uj felületnél, ha a képeket akarom megnyitni akkor ne csak a bal oldali X gombbal tudjak kilépni belöle és ne csak akkor amikor végigértem a képeket?
    Mert maga az X gomb is szarul müködik, ha nem akkor nyomsz rá amikor kiirja, hogy bezárás, akkor olyan mintha nem is érzékelné a kattintást és nem történik semmi.

A másik a messenger rész.Eddig, drag and drop modon is tudtam bele képet betenni , most nem lehet .Most csak a kép beszurása gombra kattintva megkeresni a mappák között és megnyitás . csak igy lehet géprol képet betenni.

illetve ha valaki videot küld akkor PC-n nem nagyizja ki és nincs hangja és lerontja a minöségét kb 350p szintre akkor is ha 4k ban lett felvéve.

Arról nem is beszélve, hogy sokkal lassabb mint a régebbi volt, meg rendszeresen kiirja, hogy udvözlunk a FB-ban kezd el keresni az ismerősüket. mintha most regisztráltam volna.
    Vagy csak pár post után beadja a bekötött ujjas like ikont és a valami hiba történt. és a frissités se mindig oldja meg.

Új hozzászólás Aktív témák