- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fekete.puma #283 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
-
-
-
-
válasz
Mikulásbá #271 üzenetére
Neked nem javaslom. Tele van olyan felesleges dologgal, ami neked nem kell és csak problémás. Nekem van és ott a fiókomban. Nem kell, nem használom.
Azok is elkurvultak. Tele lett pakolva az összes termékük olyan dolgokkal, amiknek semmi köze a védelemhez. Az Otthoni termékek nagyon felduzzadtak.
-
-
-
Fel is vannak háborodva az egyik külföldi fórumon, hogy kussolnak. Kussolnak az Aviraról, kussolnak, hogy megszűnik a 19.9-ben a DeepGuard, stb. Pedig az F-Secure fórumán el feltették ezeket a kérdéseket.
Sokan azt gyanítjuk, hogy lehet megszűnik az F-Secure, és a GenDigital fogja megvenni, mert az Avira is az ő tulajdonuk., -
Abban igazad van, hogy emiatt nem érdemes váltani. Ebben egyetértünk. Valami gond van azzal a frissítéssel, de nem árulják el, hogy mi az.
De azt is leírom, hogy már a 19.8 is kint van! És lehet ez az oka amiért vannak akiknek méág nem jött le és lehet nem is fog lejönni a 19.7. A 19.9 béta tesztje folyik, ahol nem lesz már DeepGuard, stb. A 20-as verzióval úgy néz ki, hogy az F-Secure egy átszkinezett Avira leszAmi érdekes lesz ezek után az az F-Secure jövője.
-
Ha már közzéteszed a frissítési napló bejegyzését, akkor kérlek a teljes changelogot tedd be. Úgy a korrekt.
Plusz, ha kijött a termékhez egy főverzió frissítés, akkor jogos elvárás, hogy megkapja a user. Ezen nincs mit számonkérni.
És egyébként meg azt nehezményezi a kolléga, hogy hol kiadják, hol nem. Tehát, jelenleg úgy néz ki vissza van vonva, annak ellenére, hogy szakaszosan adnak ki egy főverziót.
És az F-Secure esetében a főverzió frissítés nem csak ezeket a változásokat tartalmazza.
Elég sokszor kiderült, hogy nem mindent írtak ki a changelogba.
Valószínűleg az az oka, hogy Avirasodik az F-Secure. Másik topikban már írtam róla. -
-
-
Nem, és már készítik a 19.9-et is.
De amúgy itt vannak a változások:
[Windows] What's new in the F-Secure app -
Kint a 19.8.
-
-
-
-
-
-
Nem értem, hogy ezt most miért tetted be nekem. Nem erről szól a hozzászólásom. Amúgy meg olvastam, mert Te is beraktad és követem az F-Secure fórumot.
Azt mondtam, hogy a 32 bites támogatás nem szüntetném meg, mert sok gépen még az van és lesz is egy jó darabig. A Windows 11 meg ugye alapból 64 bites.
Tehát hiába frissít a legfrissebb Windowsra, ha nem tudja futtatni.Én erre írtam, hogy felesleges volt ennyire előre rohanni. Más gyártónál is van 32 bites támogatás függetlenül attól, hogy van natív 64 bites verziója.
-
-
Minden rendben nálatok az F-Secureral? Szeretitek? Tapasztalatok?
-
-
Készül a 19.6. Hamarosan kint van.
-
-
-
A fiókodban meg tudod nézni.
My F-Secure – Az F-Secure-előfizetések kezelése -
Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Be lehet látni többet és kevesebbet.
Van egy termék, ami jó. Erős a védelemben és nem vehető észre a gépen. Csináltak egy alapvetően 64 bites verziót. Mások, a béka segge alatt vannak.
Nem védem őket, csak nem látom akkora gondnak amit írsz, mint ahogy kommunikálod. -
-
Végre megjelent az F-Secure 19.4 natív 64 bites támogatással:
-
Érdemes volt bejelenteni. Megjött a Biztonságos Vásárlás funkció is.
-
-
Megjött a válasz az F-Securetól:
"This email serve as an update regarding your previous issue on trusted shopping website features. We have confirmed that this feature, is not available (yet) for Virgin Media customers at the moment. We are still moving on this situation, and working on to add this features in the future.
Therefore, there are no troubleshootings/alternatives steps we can offer since you have connected to the application/subscription as Virgin Media customer. Thank you"
Magyartul, akinek a Virgines promós előfizetése van, annak hiányzik ez a funkció. -
-
Hallelujah!
F-Secure 19.4 minden új telepítés esetén natív 64 bites lesz.
Ez örvendetes.
Végre valami új, ami ér is valamit. -
-
Viccesek ezek az ügyfélszolgálaton.
Tegnap küldte el nekem a pali, hogy csináljam meg újra a hibajelentést, mert nem tudja kiolvasni a support a hibát, plusz küldjek megint egy képernyőképet, hogy mi hiányzik!
Már mindezt elküldtem nekik, pontosan úgy, ahogy kérték és képernyőképet is kaptak, plusz kaptak képet, hogy mi az aminek ott kéne lennie.
Továbbra is várjuk a fejleményeket! -
-
-
Be tudsz tenni képet róla, hogy pontosan milyen felületet kaptál és mit ír ki a szoftver?
Amúgy felmész az F-Secure oldalára és Download the latest product versions | F-Secure
innen letöltöd a licencedhez tartozó Internet Securityt. -
-
-
válasz
Winnie The P #156 üzenetére
Itt vagyok, és olvastam a tegnapi privátodat, de nem volt lehetőségem írni.
Szóval, ha SAFE-ed volt korábban, akkor igen, ha fiókodba beírod, az új kódot, akkor hosszabbít.
Ha sima IS-ed volt, akkor nem. -
-
-
-
-
Ha SAFE-d van, akkor ahhoz van fiók, mert ugye a SAFE fiókos megoldás!
Belépsz a felhasználói fiók adataiddal a mysafe.f-secure.com oldalon. Ott kiírja, hogy hány darab licenced van és mennyi van belőlük használatban. Ha nincs szabad, akkor felszabadítod. Majd kiválasztod, hogy a SAFE letöltése erre a gépre és telepíted. Automatikusan el foga fogadni így a jelenlegi licencedet. -
Próbáld meg az új gépe beaktiválni az IS kódját. Szerintem sikerülhet.
Ha F-Secure SAFE-ed vagy TOTAL-od lenne, akkor ezt tök egyszerűen meg tudnád oldani úgy, hogy belépsz az F-Sec fiókodba és a licenceket feloldod és újra aktiválhatod őket. De az IS nem fiókos rendszerű termék. A SAFE és TOTAL fiókos rendszerűek. -
Folyik az F-Secure 19-es termékek bétája.
Az újdonságok:
-Hirdetésblokkolási funkció. Ezt a Biztonságos böngészés lapon engedélyezheti, és a hirdetések nem jelennek meg böngészés közben. A lefedettség idővel javul (PBL-2438).
-Licencalapú funkciók támogatása. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az előfizetés alapján különböző funkciók álljanak a különböző felhasználók rendelkezésére, még akkor is, ha a termék ugyanaz.
-VPN funkció, amely jelenleg csak néhány kiválasztott béta felhasználó számára érhető el. Ez a rendelkezésre állás a jövőbeli kiadásokban bővülhet.
-Az "Összes védelem kikapcsolása" eszköz gombja a "Biztonságos böngészés és banki szolgáltatások" fő felhasználói felületi nézetben is megjelenik.
A hírdetésblokkolásra, meg a VPN funkcióra kíváncsi leszek, mert ugye ott a Freedom VPN-jük. -
-
-
-
-
-
Kipróbáltam a laptopomon. Erőforrás és terhelés szempontjából semmi baj vele.
Csak azt nem értem, hogy ha csinálnak egy új GUI-t, akkor miért hagyják úgy a többit? A Main UI megváltozott, de minden más maradt úgy ahogy volt az előző verzióban. Ez nekem olyan trehány munka. Ami meg érdekes, hogy a Main UI-ra azt írták, hogy megoldották az átméretezés problémáját. A fenéket. Hiába méretezed át, ahogy bezárod és elindítod ismét a régi méret jön vissza. -
-
-
-
-
Ha jól látom akkor kijött az új 18-as kiadás:
[link]
Akinek lejött annak mi a tapasztalata? Magyarul hogy néz ki?
Azért azt jól esik látni, hogy a javaslatomat beletették a Main UI-ba, hogy adjon infot, hogy frissült a termék.Ez az első bétában nem volt benne.
-
-
Nem bántottál meg!Ezt elfelejtettem leírni.
Csak reagáltam arra amit írtál.
Őszintén szólva, én kezdek besokallni az AV termékekkel kapcsolatban. Egyik-másik "hülyébb" bugokat, meg problémákat tud okozni. Mindegyikkel van valami szarakodás.
Szerintem, nem jó az irány egyiknél sem sajnos. Túl "hülyebiztosra" akarnak menni! -
Egyik ternék sem tökéletes! Egyik sem! Ezt én is tudom és Te is tudod. Nem a csomót keresem a kàkàn, hanem leírtam, hogy nekem ez a megoldàs nem tetszik. Túl deffenzív! Legyen ott egy opció a tovàbb haladásra és ennyit jegyeztem meg, illetve azt, hogy nekem nem szimpatikus a kivételek közé rakosgatàs. Dumi86 problémàja sem szimpatikus nekem illetve az a megoldàs, hogy kivételekhez kellett adni az alkalmazàst, hogy működjön. Én a reakciójàra és a kirohanásàra írtam, hogy hiszti. Itt màr csak az EAM-ot tudom még megemlíteni, hogy az meg tud úgy blokkolni, hogy csöndben marad és nem jelez semmit. Te meg talàld ki, hogy miért nem fut a játékod vagy a programod.
És félreértettél. Azt csak Te gondolod bele, hogy az Esetnél probléma az F-Securenàl meg nem. Én ilyet nem említettem és nem is céloztam rà!!!
Az F-Secnél tudom, hogy mik a gondok. Duminak segíteni akartam a megoldàssal, de nem helyeseltem, hogy a problémàja normàlis lenne!!! Én a kirohanàsàra reagàltam a hiszti szóval!!! -
-
Vele ellentétben én nem akadtam ki ezen, hanem jeleztem hogy nekem nem tetszik ez a megoldás. Ő meg kiakadt! Én nem szeretnék ezzel bohóckodni. A két problémát, meg ne említsük egy kalap alatt. Ha meg Dumi86 védelmére akarsz kelni, akkor hajrá, de nem jársz jó úton, főleg nem annak tükrében, hogy a kollégát ismerem és a reakcióit is!
-
Ez okés, csak francnak van kedve mókolgatni minden egyes ilyen oldal esetén. Nem járkálok ilyen oldalakra, de ha belefutok, akkor ne kelljen már ezzel bohóckodni. Legyen ott (ami régen volt is) egy funkció, hogy tovább akarok lépni. A továbblépéstől még blokkolta a kártevőt!
-
A Vírusírtó topikban Nomad tette fel az online film oldalait, amin böngésztem és az ESET IS feldobott egy ablakot a böngészőben piros szöveggel, hogy valamilyen JS.Adware programot talált és blokkolta az oldalt. Semmilyen választási lehetőség nem volt, hogy tovább léphessek! Ugyan azt az oldalt az F-Secure és a KIS is jelezte, de volt egy opció, hogy megértettem a kockázatot és továbbmegyek!
-
-
Azt el kell fogadni az F-Secure esetében, hogy lehetnek téves riasztásai. De! Cserébe ha beküldöd nekik a téves riasztásokat, illetve a fel nem ismert kártevőket, nagyon hamar, órákon, vagy maximum egy napon belül megoldják! Válasz később jön, de nekem mindig megoldották azonnal pár órán belül a dolgokat! Szóval, korrekt, gyors cég és megbízhatóak!
-
-
válasz
Winnie The P #40 üzenetére
Nem!
-
-
-
Mindegyik terméknek megvan a maga baja, és hiányossága!
Nem azt mondtam, hogy ez normális és jó működés. És magát az F-Secure-t sem védtem. De ahogy leírtad a problémát, az konkrét hisztinek tűnt.
A lehetőségeid:
Berakod a kivételek közé a telepítőt.
Berakod a programot telepítés után a kivételek közé.
Megcsinálod a fenti két dolgot és elküldöd az F-Securenak a programokat mint fals pozitív és segítesz nekik.
Kikapcsolod a védelmet addig, amíg tuti megbízható forrásból és megbízható alkalmazást telepítesz fel.
Egyiket sem csinálod meg, és visszarakod a Kasperskyt.Nálam egy programra ugrott a Classic Media playerre, de arra is azért, mert nem a legfrissebbet töltöttem le az oldalról. Más gondom nem volt vele.
Mindegyik termékben lehet hibát találni! Ha akar az ember együtt tud élni velük, vagy felrak mést.
A Kaspersky lassíthatja a gépet és bugokat okozhat, az Eset ha egy weboldalon kártevőt talál, akkor beteszi az egész weboldalt a blokkoltak közé, és nem tudsz továbblépni az oldalra, mert nem dob fel választást. Sorolhatnám. -
-
válasz
Winnie The P #18 üzenetére
Az IS csak kulcsot igényel. A SAFE-hez kell fiók.
-
válasz
Winnie The P #16 üzenetére
Vagy az egyik megy, vagy a másik. A két licencet nem tudod összefűzni.
Ha leszeded a SAFE-t akkor bukod ami a 120 napból vissza van. -
-
-
-
-
-
-
-
Akkor beteszem ide is a 18-as bétáról az infot:
[F-Secure 18 beta]Release 18.0 beta 2 (4.50.1819):
Fixed issues:
Upgrade from 17.9 loops waiting for the restart (PBL-7564)
Language code resets in upgrade (PBL-7443)
Cancelled Add time window remains on Desktop after log in (PBL-7542)
After upgrade from 17.8 some scanning events in Event History have greyed out "View report" link (PBL-7435)
Links on Viruses and Threats view not working (PBL-7615, SAFE_BUG-03182)
Main UI recent events show inconsistent date format (PBL-7610)
"min" texts on Time Limits extend dialog not localized (PBL-7628, SAFE_BUG-03192)
Main ui: remained today time does not update instantly (PBL-7482)
Extension enabled but main UI does not reflect on the change (PBL-7578)
main ui: in the side menu, the user name is cut when it's very long (PBL-7608)
Chrome extension wrongly reported as enabled (PBL-7616)
Scheduled Scan start time at PM saved as AM with 12h clock (PBL-7439)
Sometimes when hovering entries under menu - tooltip is visible with 'placeholder' of localization (PBL-7622, SAFE_BUG-03186)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest