- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Van-e az IS 2013-nak valami búgja WIN8 alatt ,ami köztudott?
Lassítja-e a gépet? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Mikulásbá #119 üzenetére
A múltkor ugyanabba a hibába estem.A triál után feltelepítettem mégegyszer, s így követően elfogadta a magazinos kódot, ha jól emlékszem. Azért nem értem, hogy most mi a baja. De talán nem is gond, mert most nincs a fiam itthon. Ha hazajön a kollégiumból, akkor lementi az adatokat, s felrakjuk a WIN8-at az Ő gépére is, egyenlőre a Defenderrel.
-
GEPESZ66
veterán
A korábbi kulcs 2013.01.09-ig jó.Hiába adom meg az új chip újságos kódot(biztosan jól adom meg),nem fogadja el.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Tud-e valaki 2013.01-havi kódot küldeni privátban? A torrent oldalra még nem került fel. -
GEPESZ66
veterán
A F-Secure IS 30 napos próbaváltozatát raktam fel.A 30 nap lejárta után elfogadja-e a CHIP kódot, vagy újra kell telepíteni a nem próbaváltozatot? A leírás azt mondja (2f oldalán), hogy a lejárat végén megadjuk a kódot, akkor tovább működik, vagy csak a kereskedelmi kódra vonatkozik?
-
GEPESZ66
veterán
Mivel a fiam gépén lejárt az 1 éves KIS licenc, felraktam próbaképpen az F-Secure IS 2013-at .
A KIS-nél szerettem, hogy ha az egérmutatót a tálcán lévő ikonjára rávittem, akkor mutatta az aktuális vírusdefiníciós adatbázist.Az F-Secure esetében ezt nem látom.
Mutatja-e az F-Secure ikonja, hogy éppen frissít, ill. ad-e valami felugró ablak formájában információt arról, hogy kész a frissítés?
A KAV 2013-at is felrakhattam volna újságos kóddal a gépre, de remélem nem bánom meg, hogy az F-Secure mellett döntöttem.
Ha véletlenül mégsem tetszik majd, akkor az eltávolítójával remélem eltudom úgy távolítani, hogy másik vírusírtó a telepítése közben nem fog reklamálni? -
GEPESZ66
veterán
Ha az F-Secure oldaláról letöltöm le az IS-t, akkor is elfogadja a Chip Magazon-os kódot, vagy az újság DVD mellékletéről kell mindenképpen feltelepíteni a programot?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged