Keresés

Aktív témák

• A Yeti

csendes tag

válasz Zeck #14 üzenetére

Igen jól mondtad! Kishitű vagy! Tudod itt felénk sajna nem egy embernek nincs annyi plusz pénze hogy ha bedöglik valami akkor elmegy egy kis számtech boltba és 5-7000 pénzért vesz egy másik ocska lapot az ocska régi döglöt klafa lapja helyet. Igy aztán probálkozik!
    Ki a saját, ki a más kárán tanul!
    Én végig azt hittem hogy azért vannak ezek a forumok is hogy az első verziot elkerüljük, de sajna itt csak arrol van szó hogy ki a kwázi -tag , az ős(tök)tag meg a többi ill. hogy ki ugathatja le a másikat na meg hogy nekem van igazam nem neked, mert én ilyen meg olyan szervizben dolgozom! Én is szervizben dolgozom bár igen kicsi és csak egy páran dolgozunk együtt, de mi együtt dolgozunk!
    Sajna még itt is találkozunk olyan dolgokkal amire még mai napig nem találtunk magyarázatot!

Esetleg vannak olyan kollegák is akik a problémákat ugy oldják meg hogy ez a márka sz*r az meg nem jó
    vegyél másikat!
    - ez mind frankó segítség és jó tanács, de a nincs az nagy úr!
    Olyanról pedig még nem hallottam hogy valaki mindenhez ért!

Mellesleg én is szivesen megforrasztom a srácnak a lapot bár én Debrecentől lakok 20 Km-re-(ugyan a kondik sem tul olcsok de van még nekem is belőle vagy 30-40db)!
    Pá! :C

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• reddragon

aktív tag

válasz Zeck #14 üzenetére

Hát azzal ne álljon neki senki,mert nem sok jó lesz belőle.De te miért vagy ilyen kishitű,hogy lehetetlen kicserélni.Jobbacska szerszám a leleke.

• reddragon

aktív tag

válasz Zeck #4 üzenetére

Ezek a kondik általában táphiba miatt szállnak ek.Az a baj a bunkó gyártó a kondit a határértéken járatja,nem képesek pl:6,3V-os helyett 12V-ost berakni,mert az többekerülne 2forinttal.+úgy nem menne tönkre

Aktív témák