Hirdetés
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
mivel a topic témája :"csak extrémtuninggal foglalkozik!", ezért nem követem figyelemmel az itteni eseményeket napi rendszerességgel..
(#7104) Achill3uS - építő jelleggel: az nem csapat, ahol egy ember van támogatva, ahol nem mindenki mellérendelő viszonyban van egymással, ahol a felszín és a belbecs között ekkora különbségek vannak..
mindenki nézzen magába és gondolkozzon el rajta..amig ezek a dolgok nem változnak előnyükre, addig én nem kívánok részt venni ebben a tevékenységben..
számomra ez nem is vita alap, kb az emberi jogok megfoszásával egyenértékű dolog, ami olyan alap, hogy nem kell róla vitázni, ha megvan ok, ha nincs akkor felesleges is bármit is tenni, lépni kell..pusztán a fentiek tudata, ill az itteni később visszaolvasott események miatt döntöttem így..
peace4all
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS
üzenetére
Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Én csak a magam részéről vállalom a döntésemet, és lelkem rajta- még mielőtt ezzel bárki is megvádolna-, hogy senkit nem biztattam azzal, hogy hagyja ott a Team Hungary-t.
Többek közt ezért sem léptem vissza a korábbi csapatomba, és nagyon úgy néz ki ezt látva, hogy nem is fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Google Chrome
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest