Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Sajnos az UD5 és i7 920-as teszt ne jött össze.
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni.