Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Netfone
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Sajnos az UD5 és i7 920-as teszt ne jött össze.
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni.