- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Trak
addikt
Nem kicsit maradtál le, csak 1.5 hónapot
Ha olcsón meg akarod úszni, akkor jó a Glacialtech, ha több pénzed van, akkor tudok egy jobb, halkabbat.
Thermalright hűtők
Bővebben: link
Ezek közül nekem az SLK-900A volt, egy annyira leszabályozott Zalman F2-es ventivel, hogy már szinte nem is forgottÉs így is hidegebb volt a proci, mint a Glacialtech-el.
Csak hát a minőséget meg kell fizetni... -
Kernel_1
csendes tag
te jóég !! lemaradtam
Nekem pont ez a 2 dolog a lényeg(mint mindenkinek) az erő és hogy halk legyen ! Ha ez ilyen jó keresnem kell egyet gyorsan.
-
Trak
addikt
A hűtő lefoglalva simoon-nak.
-
Trak
addikt
UP.
-
Trak
addikt
up
-
Trak
addikt
UP
Adok hozzá egy teli kis injekciós tűs ezüst pasztát+egy majdnem A4-es méretű MSI-s matricát
Ja, és alkudni is lehet -
Trak
addikt
Senki nem keres nagyon jó kis hűtőt AMD-re?
-
Trak
addikt
.
-
Trak
addikt
Alkudni lehet, bár nem sokat
-
LordX
veterán
Első osztályú hűtő, nekem is ilyen van, szerintem Socket A-ra nincs jobb nála. Egy 2000+ Palonimot hűt jelenleg, ez a K7-ek között a legforrófejűbb (na jó a 2100+ Palo melegebb
), és teljes terhelésen 60 fokon tudja tartani, miközben 30 fok van a szobában..
-
Trak
addikt
Uccsó UP
-
Trak
addikt
Adok hozzá egy mini injekciós tűs ezüst pasztát
-
Trak
addikt
Egy fürdés előtti UP
(Nem lesz fürdés utáni, mielőtt valaki beszólna, hogy túl sokat upolok)
-
Trak
addikt
Eladó egy Glacialtech Silent Breeze III hűtő.
Aranyozott borda, extra halk (19 db) működés, jó hűtés.
Socket A-val és 370-el kompatibilis, hivatalosan maximum Athlon XP 3200+ -os procihoz ajánlják.
Nekem alapon (3200+-on, 2200 Mhz-en) simán vitte a procimat, de ment 2400 Mhz-en is egy darabig nyitott oldalú házzal, azzal sem volt gondja.
Volt már néhány hűtőm mióta AMD-m van, de ez volt egyik a legjobb ár/érték arányú. Aki csendes hűtőt akar, de megfelelő hűtési teljesítményt, annak ez jó választás.
Eladás oka: vettem egy Thermalright hűtőt
Irányár: 3.5 k
Így egy kicsit még lehet is alkudni.
Magyar forgalmazó oldala:
Teszt:
PDF formátumú, részletesebb, képes leírás:
Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest