Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• smilecat

aktív tag

Nekem egy EP-2 Pro-m volt, 500w-os. Én még akkor vettem mikor az országban 2db volt talán összesen. :) Imádtam, nagyon jó gép volt, ment alattam 40-45-el ha én is tekertem, csak a gázkarral (azon még volt) max 40-et ment. 3 évig használtam és tavaly adtam el. Visszamásztam egy nagyobbacska rollerra. (gyorsabb, kisebb, jobban el tudom rakni)

Amit cserélni kell rajta azonnal: legalább a hátsó féket egy hidraulikusra, a lehajtható pedált (remélem ezen már nem az van) egy fix és erős pedálra.
    Én akkorát estem pont egy kórház előtt mikor emelkedőn felfelé menet tekerve beleálltam a pedálba, hogy a biztonsági őr is kijött tapsolni. Letört a pedál, pont az amelyiken épp a teljes testsúlyommal ránehezedtem... Konkrétan 180°-ot pördültem majdnem álló helyemben és tarkóra érkeztem. :C :DD Mindig van rajtam sisak, ez volt az első alkalom, hogy nem. Csak megsétáltattam szezon előtt, jól sikerült na. :)
    Ja, és az első lámpa, az felejtős. Az csak azért van, hogy lássanak, hogy jössz-mész, te nem fogsz azzal sokat látni ebben a narancssárga éjszakai fos fényben.

Aki teheti az cserélje le a váltót is, mert nem az igazi. Én hátul a legkisebb fogaskerékre raktam és nem használtam másképp, így engem nem zavart a pontatlansága a váltónak.

Új hozzászólás Aktív témák