- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Nekem egy EP-2 Pro-m volt, 500w-os. Én még akkor vettem mikor az országban 2db volt talán összesen.
Imádtam, nagyon jó gép volt, ment alattam 40-45-el ha én is tekertem, csak a gázkarral (azon még volt) max 40-et ment. 3 évig használtam és tavaly adtam el. Visszamásztam egy nagyobbacska rollerra. (gyorsabb, kisebb, jobban el tudom rakni)
Amit cserélni kell rajta azonnal: legalább a hátsó féket egy hidraulikusra, a lehajtható pedált (remélem ezen már nem az van) egy fix és erős pedálra.
Én akkorát estem pont egy kórház előtt mikor emelkedőn felfelé menet tekerve beleálltam a pedálba, hogy a biztonsági őr is kijött tapsolni. Letört a pedál, pont az amelyiken épp a teljes testsúlyommal ránehezedtem... Konkrétan 180°-ot pördültem majdnem álló helyemben és tarkóra érkeztem.Mindig van rajtam sisak, ez volt az első alkalom, hogy nem. Csak megsétáltattam szezon előtt, jól sikerült na.
Ja, és az első lámpa, az felejtős. Az csak azért van, hogy lássanak, hogy jössz-mész, te nem fogsz azzal sokat látni ebben a narancssárga éjszakai fos fényben.
Aki teheti az cserélje le a váltót is, mert nem az igazi. Én hátul a legkisebb fogaskerékre raktam és nem használtam másképp, így engem nem zavart a pontatlansága a váltónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest