Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisszekreny
tag
Sziasztok!
Két dolgot szeretnék megvalósítani, csak nem tudom, hogy egyáltalán megoldható-e.
Van arra lehetőség, hogy Excelben (2010) két különböző típusú digramot egyben ábrázolni?
Az egyik a normális eloszlás (haranggörbe) és hisztogram kombó, a másik pedig pontdiagram és normális eloszlás kombó lenne.Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
-
tisszekreny
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Az elkészített diagramon bekapcsoltam a függőleges vezető és segédrácsokat. Viszont nem tudom beállítani azt, hogy a segédrácsok milyen sűrűséggel jelenjenek meg. Alap esetben amikr bekapcsolom a vezető rácsok közé 4 darab segédrácsot tesz be, azaz 5 részre bontja fel a két vezetőrács közötti területet. Én meg azt szeretném, hogy csak felezze, tehát csak egy vonalat tegyen be. Tud nekem ebben valaki segítséget nyújtani? Nem tudom számít-e, de 2010-es Excel-ről van szó.
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv,
tisfeketeU.i.: Boldog Új Évet Kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nintendo Switch 2
- TV antenna és jelerősítés
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50