- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Nowitzki #31180 üzenetére
Importálás nélkül tabulátorral kell elválasztva lenniük az értékeknek hogy másolás-beillesztéskor külön cellába kerüljenek az értékek.
Nekem ez van Wordpress formulában, hogy ezeket kiküldi emailben:
[nev],[szuletesi_ido],[megye],[iranyitoszam],[telepules]
és emailben ez érkezik meg:
nev,szuletesi_ido,megye,iranyitoszam,telepulesA kapcsos zárójelek közt elvileg azt írok, amit csak akarok, a rendszer kiküldi. Milyen karaktert írjak?
^I-t, és HT symbolt próbáltam, azt nekem nem veszi be az Excel. Mi a helyes karakter?
A második megoldásodat értettem, csak makro nélkül, teljesen egyszerűen szeretném megoldani
-
-
válasz
föccer #31176 üzenetére
Bármi adat jó
Csak eg yolyan karakter kell, aminél az Excel automatikusan külön cellába dobálja a folyószöveget:
adat1, adat2, adat3, adat4, adat5
Szóval az a karakter kell a vessző helyett, aminél ezt kimásolva és excelbe téve nem 1 hanem 5 egymás melletti cellába kerül az adat.
Ha van ilyen karakter. -
-
Van egy emailform, ami az egyes adatokat emailben küldi, vesszővel vagy bármilyen karakterrel elválasztva, amit kérek. Van olyan karakter, amit használva ha kimásolom azt az ömlsztett sort, akkor cellántként szétszedi az Excel?
Vessző és pontosvessző nem jó, külön sorokat használva pedig külön sorokba teszi, de egymás mellé kellene sorokba.Tudom, hogy ki lehet másolni, notepadbe be, CSV-be export, de hátha van szimplább megoldás, egy másolás egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest