-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez sem nyitotta meg..
Viszont rájöttem hogy valószínű nem a programmal van a baj, mert más .xlsx fileokat jól nyitott meg, csak az OTP-től letölthető .xls kivonatokba tört bele a foga..de rájöttem arra, hogy ha ezen .xls fileokat átnevezem .html -re akkor a Crome egész jól meg tudja jeleníteni.. (csak azt hittem a becsatolt file-tartalom kép alapján ti erre hamarabb rájöttök)
-
-
Sziasztok! Excel Viewert-t keresek ami meg tudja jeleníteni ezt a filet: [kép]. Letöltöttem kétfajta excel viewert, egyik 51MB, másik 74MB, de egyik sem ismeri fel.: [kép] mindkettő eredeti microsoftos.
Egy gyenge laptopra kellene, amin még egy libreoffice-ot se tennék fel..
Honnan tölthetek le xls nézegetőt? (ingyenest)
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest