- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz012
csendes tag
válasz
morgusz #45590 üzenetére
Jön egy megkeresés A-tól mondjuk 2-án 5-én 8-án akkor őt meg kellene jelölni mert teljesül a feltétel, hogy hét napon belül 3-szor volt, többet A-val nem kell foglalkozni az adott évben, de ha mondjuk 2-án 5-én 15-én jön akkor tovább figyelem, mert több mint hét nap telt el az első és az utolsó megkeresés közt, és ha pl 15-én 20-án 21-én van dátum akkor az jó,mert teljesül a hét napon belüli feltétel. Majd jön B, C D...., stb. Nem tudom elég érthetően írtam- e le.
-
zzz012
csendes tag
Sziasztok, ismét segítséget kérnék! Egy sorban három egymás melletti cellában dátumok vannak amihez egy név tartozik a dátumok melletti cellában. Ezek eladási dátumok amik mindig felülírásra kerülnek (mindig a legrégebbi ) eladáskor.
Azt szeretném lekérdezni, hogy egy héten(7 napon) belül volt-e háromszor adott név.
Ez megoldható valahogy? pl. HA(ÉS(H4-G4<7;I4-H4<7);"volt";" ")) verzióval próbáltam, de így nem mindig jó. Köszi! -
zzz012
csendes tag
Sziasztok,
ha van egy táblázatom amiben számok vannak, (150 sor 8 oszlop) hogyan tudom azt megoldani, hogy egy adott oszlopot kiválasztva megnézem cella értékét és ha az egy összegnél nagyobb akkor az egész sort kiszínezze? (pl. a G oszlopban azt kellene megvizsgálni, hogy szerepel-e a kettes vagy nagyobb szám és ha igen akkor minden hozzátartozó sort kiszínez mondjuk pirosra)Feltételes formázással próbáltam, de más sort is kiszínez nem csak a feltételnek megfelelőt. Köszi! -
zzz012
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a következő feladatot hogyan lehetne a legegyszerűbben megoldani (H.f) Van egy csomó kérdés, minden megy, de ezzel nem bírok.
Táblázat A oszlopában létszám adatok B oszlopban településnevek C -ben régiók nevei. Hogyan tudom kikeresni adott régióhoz tartozó legnagyobb település nevét esetleg létszámát. Index hol.van max -al próbálkoztam, de még egy feltétel a C oszlopra valahogy kellene. Köszi! -
zzz012
csendes tag
https://data.hu/get/11669900/annapanni.xlsx
-
zzz012
csendes tag
Sziasztok!
A következő feladatban kérnék segítséget:
Mindegyik sorban legyen meg a legnagyobb szám, a nyertes, illetve adjuk meg, hogy volt-e, aki egyedül érte el a hatost;
Az utolsó hogy volt-e valaki aki egyedül érte el a hatost az nem ment
Index hol.van ha -val szerettem volna megoldani de nem sikerült( persze lehet, hogy nem ezzel kellene)Köszi!
-
zzz012
csendes tag
Sziasztok!
A következőre kérnék segítséget. Van három sorba rendezett számoszlopom. Az elsőhöz nincs a másik kettőhöz van külön oszlopban számhoz tartozó érték. Megszeretném keresni, hogy a 2.és 3.oszlopban van e az 1.oszlopban lévő számokból és ha egyezik a hozzá tartozó értéket kiíratni az 1.oszlopba tartozó szám mellé.Köszi! Próbáltam index(hol.van) variációval de nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest