Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McArtois
csendes tag
A konkrét feladat:
Van több formázott (látvány elemekkel felturbózott) nagyker árlistám és abból szeretnék egy klasszikus/egyszerű adatbázist (táblázatot) létrehozni, amiből felépíthetném a webáruház alapját. Mindezekhez szeretnék makrót készíteni, hogy az időről időre érkező újabb csicsás listákat a lehető legegyszerűbben tudja kezelni a majdani kolléganő. (bár lehet, hogy rajtam marad, mint a szamáron a fül)Ami már nem konkrét, de előre mutató:
Aztán rátaláltam az általad is küldött linkre, ahol szembe jött velem a cellák egyesítése és felosztása. Nyilván nem formai, hanem inkább tartalmi szempontból. Persze mindez újabb gondolatokat ébresztett bennem, hogy akkor még mi van a KuTools tarsolyában?Dióhéjban ennyi....
-
McArtois
csendes tag
Szia!
Köszönöm a válaszod. Szétnézek az oldalon, amit ajánlottál. Az angolom alap, az excelem felső-haladó. Csak gondoltam magyarul hamarabb megértem, megtalálom amire szükségem lehet.
De nálam az is opció, ha valaki magánóra keretében felvilágosítja az elmémet és ezért cserébe némi áldozatot is vállalok. :-) -
McArtois
csendes tag
Szeretnek segitseget kerni! A Kutoolsrol szeretnek tobbet olvasni pl. "kisokos" formaban. Fuggvenyei leirasa, hasznalhatosaga,, ..... mit-mire? Elsosorban magyar nyelvu leirast keresek. Konyv, pdf, link, ....
Elore is koszonom. -
McArtois
csendes tag
Szeretnek segitseget kerni! A Kutoolsrol szeretnek tobbet olvasni pl. "kisokos" formaban. Fuggvenyei leirasa, hasznalhatosaga,, ..... mit-mire? Elsosorban magyar nyelvu leirast keresek. Konyv, pdf, link, ....
Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dark Souls sorozat
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50