- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Sziasztok
Excel tablaban be vannak irva telefonszamok nevvel +36201234567 formatumban.
+36 20 123 45 67 formatumba szeretnem atallitani de nem engedi mert képletkent veszi akkor. Mi a megoldás? -
flash-
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #51450 üzenetére
köszönöm e tudtam távolítani az ok
de azt nem ertem hogy egy adott cellába ha számot irok csak magába akkor beszinezi a hátterét(zöldre), de ha azt irom hogy 5db akkor nem.
szeretném hogy soseel szinezze be a cellát mindegy mit irok bele.
ötlet? -
flash-
veterán
sziasztok !
csinaltam egy egyszeru tablazatot, oszlopok-sorok...azt szeretném hogy minden sor eltérő szinű legyen (vagyis minden masodik sor mas színű legyen mint amilyen témák vannak a formázás táblátatként funkcióban.
viszont ha azzal csinalom, a legfelső táblázatsort legördülős bepipálósra változtatja amit se törölni se megváltoztatni nem tudok. hogy kell azt megszuntetni?(az mar csak bonusz hogy igazábol ugy lenne mégjobb ha minden masodik sor lenne ugyanolyan szinu ÉS minden masodik oszlop így legyen)
-
flash-
veterán
üdv
meg lehet csinálni makróval vagy bárhogy azt hogy egy adott excel táblázazban történik módositás az naplózva legyen egy dokumentum fájlban? excel tud ilyet de korlátozott módon, és makróval?
ötlet? -
flash-
veterán
üdv
Hogy lehet rábírni az excel-t arra, hogy ahányszor módosítok beírok valamit azt logolja nekem egy txt fájlba?
ebben kérnék segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest