- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy mikor az Excel-ben az Autofill-t használom, (cella jobb sarkát megfogom és lehúzom), a cellában lévő formulában szereplő értékek ne eggyel nőljenek, hanem kettővel.
Tehát így néz ki az első cella:
=A1
És így kéne a másodiknak Autofill után
=A3
és így tovább A5,A7 stb.Ezt hogyan lehetne megoldani?
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan problémában kérném segítségegetek, amelyre nem találtam máshol választ:
Van egy excel táblázatom, abban egy oszlopban vannak szövegek/stringek/. (számok és betűk sorozata) Annyi lenne a probléma, hogy elromlott a karakterkódolása annak az adott oszlopnak, így tele van ilyen és ehhez hasonló karakterekkel: ö, Ă©, Ă stb. Ezeket kéne lecserélni az eredeti ékezetes betűkre.
Pl.: ö ö-re, Ă© é-re úgy, hogy a többi karakter érintetlen maradjon.Ezt egy visual basic scripttel könnyen meg tudnám csinálni, ha az egész cellát le kéne cserélni, de itt a cellákon belül kéne dolgoznom, ez az ami megnehezíti a feladatom. Van erre valami jó módszer?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Vasinger!
nagyúr
2010-es Excelnél meg lehet azt csinálni valahogy, hogy ne egy ablakban legyen megnyitva minden dokumentum, hanem "ketté lehessen szedni" mint 2013-as officeban?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Hátha tud valaki innen is segíteni: [link]
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Van egy oszlop amiben van tegyük fel 10 karakter. Azt szeretném, hogy az 5. karakter utáni karaktereket tegye át a mellette lévő oszlopba. Ezt hogyan lehetne megcsinálni?
-
Vasinger!
nagyúr
Van egy nagyon idegesítő hibám. Ha beírok egy tizedes számot az excelbe, akkor nap. hónap évben írja ki, és hiába állítom át a formátumot, nem jó. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy 3.052-t mindig úgy hagyja, ahogy én beírtam és ne konvertálja át?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5592 üzenetére
Hákásan köszönöm segítséged! Most már minden oké.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5590 üzenetére
Nos, eddig tökéletes. Csak egy dologra nem gondoltam, mégpedig az, hogy minden egyes számérték így néz ki: 27.0 28.0 És a pont nem véletlen van kiemelve, mivel ha vessző lenne ott, akkor csak a tizedes jegyet kéne arrébb tolni, de így nem lehet.
Hogyan lehetne eltüntetni a .0 végződést? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #5587 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Először is itt egy kép:[link]
Hogy lehetne azt megcsinálni, hogy a "G" oszlop alatti számok, (ki is jelöltem) egy oszlopban legyenek, mert minden második sorban csak egy oszlop van, nem tudom értetek e.
Szóval kiakarom mutatni a "G" oszlop alatti értékek statisztikáját egy fv.-nyel, de így nem lehet.Ugyanez a helyzet itt is:[link]
Itt a C0 és C1 oszlopokat szeretném külön rárakva függvényt, amiből átlagot, max és min. értéket tudok megtalálni.Nos, egyáltalán lehetséges ez?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagyon fontos, életbevágó kérdésem lenne.
Van e excel könyv, vagy hasonló? Mi most a suliban excelből fv.-et tanulunk. Pl.: Index,HOLVAN,FKERES,VKERES, és persze az AB fv.-ek. Nem értem. Mit mire kell használni, és egy adott fv-en belül mit, hova kell írni. Ebbe kéne segítség. Van e ilyen oldal? Vagy dokumentum, ami mind ezt elmagyarázza. Vagy vmiféle távsegítség. 2007-es (excelből tanulunk.)
A segítséget előre is köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Holnap írok fv.-ből, excelből. Eddig elég sok fv vettünk, de nem nagyon értem, hogy mire kellene használni és hogyan.
Pl itt van ez a SZUMHA, FKERES,VKERES. Vki tudna segíteni? Esetleg msn-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged