Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
botond2225
csendes tag
Szia,
A SZUMHATÖBB-ben szeretnék olyan feltétellel/kritériummal keresni, hogy a cikkszám alapján előforduló legkisebb összeget dobja vissza.
Ezt mivel tudom elérni?
Ahogy beírtam, nem csak a cikkszámhoz tartozó legalacsonyabb értéket adta vissza, hanem a minden-re kiterjesztette a keresést.Köszi.
-
botond2225
csendes tag
Köszi szépen, kipróbáltam, működik ez a része, szuper.
Azt szeretném még, hogy az alábbi feltétel alapján írja ki az eredményt (akkori árat kell odaraknia), hogy:
egy táblában vagy másik fülön lévő cikkszám és dátum alapján (egy sorban szerepelnek) keresse meg, hogy a példában lévő "Munka1" fülön az oszlopokban lévő dátumok és a sorokban lévő cikkszámok metszéspontját adja vissza eredményül, ahol egyezés van mindkét feltétellel.
Tehát hogy egy rendelési listában az adott cikkszámú termék amit xy napon rendeltek, a Munka1 fülön lévő táblából olvassa ki, hogy az ott szereplő (Munka1 fül) cikkszám (sorok)és a dátum (oszlopok) alapján milyen áron szerepel ezen Munka1 fülön. Ezt kellene odatenni.
Ezt mivel lehetne összehozni?
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50