Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
A userform kódlapján van a program, ami meghív egy file megnyito modult ami a folapon van. Utána dolgozik a userform progi, majd a folapon lévő másik program bezarja a filet.
1) azért van külön bontva, mert a megnyitást és bezárást több helyen is használom.
2) fontos, hogy az adatbázis minél rövidebb ideig legyen megnyitva, mert ugyanezen programot másik gépen is futtatjuk majd, és közös adatbázisba dolgoznak.Amit javasoltál hétfőn megnézem, de elvileg ma próbáltam és teljesen meghülyült tőle az excel. De lehet, hogy rosszul csináltam, mert tobb dolgot is csináltam egyszerre (pedig erre nem vagyok kepes, szóval hibazhattam... 😀 )
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest