Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
A userform kódlapján van a program, ami meghív egy file megnyito modult ami a folapon van. Utána dolgozik a userform progi, majd a folapon lévő másik program bezarja a filet.
1) azért van külön bontva, mert a megnyitást és bezárást több helyen is használom.
2) fontos, hogy az adatbázis minél rövidebb ideig legyen megnyitva, mert ugyanezen programot másik gépen is futtatjuk majd, és közös adatbázisba dolgoznak.Amit javasoltál hétfőn megnézem, de elvileg ma próbáltam és teljesen meghülyült tőle az excel. De lehet, hogy rosszul csináltam, mert tobb dolgot is csináltam egyszerre (pedig erre nem vagyok kepes, szóval hibazhattam... 😀 )
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest