- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 
			  Mobilarena A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

smnetbp csendes tag válasz  andreas49

üzenetére andreas49

üzenetéreHa utana a Table1 - Table15 ig kitorlom, akkor mar a tulajdonsagainal ugy jelenik meg mint " csak kapcsolodas" es a hozzafuzes1 rendben mukodik tovabb es a tobbi nem jelenik meg tobbe. Viszont ez problema lehet tobb 100 erdemenyul kapott "table" eseteben, mert egyesevel kitorolni........ kicsit DOS 1.0 erzesem van  Tehat szerintem a Power Query -ben lehetne talan ezt beallitani ha Excel guru lennek Tehat szerintem a Power Query -ben lehetne talan ezt beallitani ha Excel guru lennek 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehat szerintem a Power Query -ben lehetne talan ezt beallitani ha Excel guru lennek
 Tehat szerintem a Power Query -ben lehetne talan ezt beallitani ha Excel guru lennek  Fferi50
 Fferi50