Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Szia!
Lehet, hogy én fogalmaztam rosszul. Szóval, a SZUMHA függvényt (is) szeretném megtartani, mert az adatok úgy vannak összegezve, hogy a táblázat soraiban egy bizonyos feltétel szerint (cella tartalma) 3 csoportra vannak osztva, majd végül ez a 3 csoport van összeadva, az a tényleges összeg.
Namármost, ha az autoszűrővel szűröm a táblázatot, azt szeretném látni, hogy az említett csoport összegek csak a látható sorok alapján számolódjanak.
A RÉSZÖSSZEG függvénnyel hogyan tudom figyelni a sorokban lévő feltételt is? Eddig erre nem találtam megoldást. A SZUMHA pedig csak a teljes táblázatot veszi figyelembe, az autoszűrő eredményét nem. Ezt a kettőt szeretném valahogy összegyúrni, ha egyáltalán lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Tesla topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- PlayStation 5
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50