Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
nem ez a gond, de köszi az infót: nem tudtam, hogy már létrehozáskor lehet a workbooknak fájlnevet adni. (emiatt mentem saveas-szel a fájlt), de ha ez így is működik, akkor egyszerűsödik kicsit a kódom.
közben úgy néz ki megtaláltam a hibát (ahogy éreztem) és a megoldást:
.Range(Cells(1, 1), Cells(s, o)).BorderAround Weight:=xlMedium, ColorIndex:=xlColorIndexAutomatichelyett:
.Range(ExcelWS.Cells(1, 1), ExcelWS.Cells(s, o)).BorderAround Weight:=xlMedium, ColorIndex:=xlColorIndexAutomatictehát a Cells-nél meg kell adni az excelws ojjektumot. (esetleg oda is tehetek excelws helyett pontot? mindjárt kipróbálom)
ezzel úgy néz ki tökéletesen működik, és az excel process is mindig bezáródik.
legalábbis eddig. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
legalábbis eddig.
Fferi50